ErwinPool 1066Vandaag hadden we een feestje. Erwin en Suzanne hebben vandaag bij de notaris de overdracht van de grond van de laatste kavel in onze wijk geregeld. 

En daarmee realiseerden we ons vorige week dat hiermee alle grond in de wijk van wijkbewoners is. Onze wijk is compleet met alle leden! Tijd voor een spandoek, vonden we! Daarom maakten Jan en ik van een oude dekbed hoes een spandoek! En een bak met tubes Acrylverf.

ErwinPool 1072Hier ging een uitgebreide app wisseling aan vooraf.  Wat moet er dan op zo'n spandoek ErwinPool 1068staan? Teksten in hele volzinnen kwamen eraan te pas. Maar het werd uiteindelijk heel simpel: HOERA COMPLEET. Je zou er bijna activistisch van worden, zo leuk is het om samen een spandoek te schilderen.  

ErwinPool 1080ErwinPool 1081Om het spandoek staande te houden zijn er ook nog scheringen nodig. Het blijft improviseren.ErwinPool 1088

En net als bij alle buren, planten we een vlag om het veld te koloniseren. En zetten we een van de wijkbankjes die we met z'n allen hebben gemaakt op de kavel, zodat ze de komende weken ook een zitplek hebben als ze hier zijn. 

ErwinPool 1106En als semi verrassing hadden we met een paar kannen koffie en thee, en wat flesjes bubbels de hele buurt uitgenodigd om Erwin en Susanne met hun zoons welkom te heten. Leuk dat er zoveel mensen waren. De kavel stroomt vol! Erwin en Suzanne planten nog ritueel een boompje en steken gezamenlijk hun maagdelijke spade in de Oosterwoldse grond. Een fotoverslag is op z'n plaats. 

ErwinPool 1096ErwinPool 1078 1En dan slaan we aan het mijmeren. 5 1/2 jaar geleden kregen we zelf onze kavel... Wat was het toen nog kaal en vlak. Maar ook voor ons waren er toen mensen die onze plek bijzonder maakten. Zucht wat een tijd.

Hoeveel reden heb je nodig voor een buurtfeestje?

 

En vooral: Welkom Erwin, Suzanne, Josia, Benjamin, Nathan en Aaron.

SpandoekJanMJ

 

ErwinPool 1094

 

ErwinPool 1114 2

 

Panorama 1

 

ErwinPool 1115ErwinPool 1121

primi sui motori con e-max.it