Door met het Paradijsvogelbosje te beginnen maken we een start  van een wijk. Maar wat is een wijk zonder buren?

20171211 stand van de wijkDaarom hebben we in het najaar van 2014 deze website gestart. Zodat mensen die met ons wijk zouden willen vormen ons zouden kunnen vinden. Wij zijn heel blij dat na een aanvankelijk steeds een klein aantal mensen die om ons heen zwemden, Marjon en Bertel begin 2017 ook hun kavel verwierven. Vanaf dat moment is het snel gegaan, want nu zijn er aan de Frederik van Eedenweg geen kavels meer beschikbaar. Natuuriljk kan je nog wel buren worden door in de velden naast ons of aan de andere kant van het bosje (John Lockeweg) te landen. Dat kan nog steeds!

 

Bij de update in maart 2016 waren rondom ons 4 buren bekend. Bijzonder is dat daarvan nu nog twee over zijn. In november 2016 sluiten een aantal mensen aan en dat krijgt in februari z'n beslag in de kaart. Inmiddels is er nog slechts een laatste kavel vrij. Meer weten klik dan hier.  Toch is het leuk om te zien hoe het zich heeft ontwikkeld

stavaza20170213

  

Inspiratie

Ook Zonne wilde jullie helpen om je fantasie te prikkelen. Zij maakte bij de maquette haar droomhuis! In zo'n prachtig COBRA huis wil je toch naast ons komen wonen?

 

Of deel je binnenkort met ons je droomhuisplan? Laat het ons dan via facebook weten! Of neem contact op met de gebiedsregisseur.

primi sui motori con e-max.it