Paradijsvogelbosje in Almere is een bijzondere plek in Oosterwold. Tegen de bosrand van het Staatsbosbeheerbosje is in de afgelopen jaren een nieuw landschap ontstaan. In dit landschap bouwden Marien en Marie-José een houten vijverwoning en een kaswoning met ruimte voor tal van creatieve initiatieven en ontmoetingen..

Je kunt wandelen, schilderen, genieten van de natuur, zelf meebouwen aan het landschap, een voorstelling geven in het amfitheater bij het bosje of in de kas. En ook picknicken in de boomgaard, de handen uit de mouwen te steken op een werkdag en al die andere leuke dingen die wij niet kunnen verzinnen. Toen we begonnen was het een kale akker. Nu staan er twee woningen, een ontmoetingsruimte, een aantal boomgaarden, een moestuin, twee vijvers en inmiddels al (bijna) volwassen bomen. Producten uit onze tuin zijn te koop bij onze buurvrouw Marjon van 4littledreams. 

Ons bosje is een goede uitvalsbasis om Oosterwold te verkennen. Op deze website laten we je graag van onze ideeën meegenieten. 

In de Tuinkamer van het Paradijsvogelbosje organiseren we allerlei workshops die te maken hebben met het maken van landschap op je eigen kavel. Ook organiseren we werkdagen bij het Paradijsvogelbosje. Wil je gewoon wandelen en rondkijken? Je bent welkom om rond te wandelen over de wandelpaden. (Fijn als je rond de huizen rekening houdt met onze privacy).

 

primi sui motori con e-max.it