HOE KUN JE MEEDOEN?

Voor het bouwen van een (vrijstaand) huis op jouw eigen kavel in Oosterwold neem je contact op met de gebiedsregisseur Oosterwold. Op dit moment is de wijk de Frederik van Eedenweg vol en kun je in de wijk dus niet meer aansluiten. Op andere locaties in Oosterwold is nog veel ruimte. Vanzelfsprekend ben je welkom om inspiratie op te komen doen of met andere activiteiten mee te doen.  

Ga je niet bouwen in Oosterwold of ga je elders bouwen en vind je het wel leuk om aan dit initiatief deel te nemen, dan ben je ook van harte welkom! Het maken van zo’n natuurlijke ontmoetingsplek is een onderneming waarbij hulp van harte welkom is. Zo moeten we in de eerste fase nadenken over de invulling van het landschap en de woonruimtes. Weet jij alles van planten en dieren, vertel dan hoe het Paradijsvogelbosje een leuke plek blijft voor reeën, boom-kruipers, buizerds en bosrietzangers. Hoe er over een aantal jaren insecten nectar vinden in de bloemenweide? Imkers Marije en Dennis imkeren in het Paradijsvogelbosje. Bij het vervolmaken en groot laten groeien van het landschap , zijn alle handen welkom. Voor iedere boom moet een gat gegraven; paden van zand en schelpen of houtsnippers voorzien. Metsel jij de muurtjes van ons amfitheater, waar je een paar maanden later je debuut maakt? Of help je het nachtverblijf voor het hangbuikzwijntje bouwen?  Of kom je kijken hoe de kikkerdril die je in de paddenpoel plantte uitgroeit tot springende kikkers en huppende padden?

Regelmatig zijn er activiteiten waarbij we hulp kunnen gebruiken. Volg daarvoor (evt. via facebook) onze blog.  Wil je voor specifieke activiteiten worden uitgenodigd, laat het ons dan even weten.

Langzaam maar zeker groeit dan het land uit tot een rijk gevarieerd en levendig landschap. Steeds meer initiatiefnemers weten het Paradijsvogelbosje te vinden. Om er samen muziek te maken, hun steentje bij te dragen in de tuin, te genieten en deel te nemen in deze groeiende gemeenschap.

 

We doen het samen: GEWOON GENIETEN! WEES WELKOM!    

 

primi sui motori con e-max.it