word jij onze buurOmdat één van onze buren uiteindelijk een kleinere kavel wil/neemt/kan, is ineens toch nog een kavel in onze kavelweg vrij gekomen. Kavel M op de kaart van de gemeente.

En met zoveel leuke buren als we op de kaart (die buurman Jan heeft gemaakt) zien, wil iedereen hier toch wonen?

Op de site van de gemeente staat dat de kavel ruim 1500 m2 groot is, maar dat klopt niet, omdat de nieuwe (wel goedgekeurde) grenzen van de buren nog niet correct zijn ingetekend.

De kaart hieronder en naast zijn perfect noord zuid. De kavel heeft zo'n 25 meter langs de weg, is 63 tot 74 meter lang en aan de achterkant ruim 30 meter breed.

Totaal is het oppervlak daarmee 1828,8 m2. Je mag zo'n 228 m2 BVO realiseren.  

laatstekavel

 

De buren om je heen zijn volop aan het ontwikkelen. Op 2 a 3 kavels na worden alle kavels naar verwachting nog dit jaar geleverd. Voor deze kavel moet je een geluidonderzoek doen. Er is al een geluidonderzoek gedaan, dat is goedgekeurd, dichter bij de weg. De kabels en leidingen voor dit tracé worden op dit moment in de weg gelegd. Je persoonlijke aansluiting moet je (natuurlijk en helaas) zelf nog regelen.

Omdat onze weg rechtstreeks aan de Paradijsvogelweg zit,  heb je alleen met onze kavelwegvereniging te maken. Wij zijn natuurlijk de gezelligste kavelweg van heel Oosterwold (vinden wij). Iedereen bouwt voor zichzelf of laat dat doen. Er zijn in onze wijk geen ontwikkelaars actief.  Regelmatig houden we een buurtborrel en kun je snel iedereen leren kennen.

Wanneer schuif jij aan?

Voor vragen kunnen via de contactpagina contact met ons opnemen. De kavel reserveren kan alleen bij team Oosterwold (nadat je bij een kennismakingsbijeenkomst bent geweest) Wij weten wel graag wie onze buur wordt, dus vinden we het fijn als je je ook bij ons meldt.

 

primi sui motori con e-max.it