Het kan in Oosterwold!

In juni 2014 meldden de eerste initiatiefnemers zich bij de gebiedsregisseur Oosterwold. Dat is dit jaar vijf jaar geleden. Dat willen we in Oosterwold vieren met een aantal optredens tussen de schuifdeuren op de avond van midzomer. Voor, door en met Oosterwolders. In april deden we hiervoor een oproep om te komen optreden in ons amfitheater. Hierop hebben Sangdrangh, Kamer 2.04 en het Paradijsvogel kwartet gereageerd.

Het beloofd dus een leuke avond te worden en ook het weer lijkt mee te zitten. Het amfitheater van het Paradijsvogelbosje wordt daarmee op deze avond officieel in gebruik genomen. We hopen dat deze avond een aanzet is tot nog veel meer initiatieven rond cultuur en evenementen in Oosterwold. In de vorige blog lieten we al weten dat de ideeën over elkaar heen buitelden. Laten we het daar op deze avond vooral ook over hebben.... (tekst gaat door onder de foto)

uitnodiging 5 jaar oosterwolda

Aanvang programma: 19.30 uur

Inloop vanaf 19 uur

Tip voor als je lekker wilt zitten: neem een kussentje mee. En vergeet niet om je te beschermen tegen de muggen! We horen graag (mail, zie foto/poster) als je komt ivm het inschatten van het aantal mensen. 

Om de overlast in de wijk door parkeren tot een minimum te beperken, kom je het liefst op de fiets. Parkeer je wel in de wijk, let dan op dat je niet voor een uitrit gaat staan!

Een hapje en drankje kun je zelf meenemen. Lukt dat niet of blijf je langer, dan is er een extra voorraad limonade, wijn en bier. Laat daarvoor een bijdrge ad €1 per drankje achter.

Mede namens Cora Mulder, Emile van Pelt en Jan Kooy: wees welkom!

Naar het facebookevent 

primi sui motori con e-max.it