IMG 20220927 infodagGisterenavond heeft Marie-José de informatieavond voor de Boomplantactie Oosterwold gehouden. Ik was samen met Johan Neuts naar het Waterschap om in te spreken voor beter waterbeheer in droge periodes. Dus aan het einde van de avond mocht ik nog even aanschuiven en deze foto maken van het kleine groepje, dat graag meer informatie wil over de soorten en bestelling. 

Veel informatie is ook terug te vinden op het verslag dat we vorig jaar van de infomatieavond hebben gemaakt.

Het was dit jaar een klein groepje van 10 mensen. Zeker ook heel gezellig. 

Vanochtend sprak ik Lex Roeleveld van Stichting Heg en Landschap, en hij wist mij te bevestigen dat de extra soorten op de lijst inderdaad verkrijgbaar zijn. 

LariksOok zijn er nog een paar extra soorten bijgekomen: Larix, Wilde Clematis (ofwel Bosrank) en Wilde Peer. Dat biedt een mooie aanvulling op het assortiment. Larix is een mooie naaldboom. En Wilde Peer WildePeergroeit ook heel goed in een gemengde haag, zoals ik op vakantie in Normandië heb kunnen constateren.

Mensen die de Bestellijst opnieuw downloaden treffen deze soorten aan in de lijst. 

Mensen die al besteld hebben en toch nog extra willen bestellen kunnen dit per email laten weten. 

NB: De deadline is 14 oktober, maar het loopt aardig storm en 25.000 stuks is een absoluut maximum dit jaar. Dus wacht niet te lang. Mogelijk moet ik de aanmelding eerder stoppen.

We maken er weer een feestje van op 9 december

 

primi sui motori con e-max.it